Wit brood

Ons wit brood (vierkant en wit boerenbrood) wordt bereid met bloem die speciaal voor ons wordt gemaakt, op basis van tarwe, roggebloesem en spelt.
Het heet Pain di Djou!
In totaal worden bijna 20 soorten zorgvuldig uitgekozen bloem gebruikt. Ons brood bevat dan ook geen synthetische of chemische additieven.

Galette

Brood met licht en goed verteerbaar kruim. Een klassieker!

  • Karakter 10% 10%
  • Dichteid 40% 40%
  • Graankorrel 0% 0%

Boerenbrood

Een vaste waarde voor groot en klein

  • Karakter 10% 10%
  • Dichteid 40% 40%
  • Graankorrel 0% 0%

Wit vierkant

Brood met licht en goed verteerbaar kruim

  • Karakter 10% 10%
  • Dichteid 40% 40%
  • Graankorrel 0% 0%

Cramé

Brood met licht en goed verteerbaar kruim en afgebakken korst met een unieke smaak.

  • Karakter 50% 50%
  • Dichteid 40% 40%
  • Graankorrel 0% 0%

Groot rond brood

Brood met zeer licht en luchtig kruim, perfect bij maaltijden met veel saus – er blijft geen druppel meer over op uw bord!

  • Karakter 30% 30%
  • Dichteid 10% 10%
  • Graankorrel 0% 0%

Viennois

Licht gesuikerd brood met boter en een zeer lichte korst. Een lekkernij voor de kinderen.

  • Karakter 60% 60%
  • Dichteid 10% 10%
  • Graankorrel 0% 0%

Bruin en meergranenbrood

Ontdek ons uitgebreide gamma, van de oer-klassieke Ardennais tot de meer uitgesproken Norlander, zonder chemische of synthetische additieven… enkel huisgemaakt!

Ardennais

Lichtbruin brood met licht en goed verteerbaar kruim. In rond of vierkant formaat.

  • Karakter 20% 20%
  • Dichteid 40% 40%
  • Graankorrel 25% 25%

Volkoren

Bruin brood gemaakt met wit meel en geplette tarwe. Ideaal vanwege het hoge gehalte aan speltvezels

  • Typé 30% 30%
  • Densité 60% 60%
  • Graankorrel 40% 40%

Speltbrood

Halfbruin brood met klassiek kruim, enkel bereid met speltmeel.

  • Typé 60% 60%
  • Densité 40% 40%
  • Graankorrel 25% 25%

Meergranenbrood

Brood met tarwemeel, roggemeel, maïsmeel, havervlokken, gerst en gierst. De zonnebloempitten, sojazaden, het lijnzaad en sesamzaad zorgen samen met de geroosterde moutvlokken voor de typische smaak.

  • Typé 30% 30%
  • Densité 40% 40%
  • Graankorrel 75% 75%

Mayabrood

Wit brood met zonnebloempitten, lijn-, sesamzaad en sojavezels.

  • Karakter 60% 60%
  • Dichteid 30% 30%
  • Graankorrel 75% 75%

Prokorn

Brood op basis van een meergranendeeg van zonnebloempitten, lijnzaad en bruine rietsuiker. Zeer licht kruim.

  • Karakter 50% 50%
  • Dichteid 20% 20%
  • Graankorrel 65% 65%

Roggebrood

Brood met een luchtig en zacht kruim met een uitgesproken smaak. Arm aan verzadigde vetten, bron van vezels en eiwitten, voor een prima glycemische index.

  • Karakter 60% 60%
  • Dichteid 55% 55%
  • Graankorrel 0% 0%

Noten en muesli

Halfbruin brood met of noten of muesli (verschillende soorten noten, gekonfijt fruit en rozijnen).

  • Karakter 80% 80%
  • Dichteid 40% 40%
  • Graankorrel 80% 80%

Norlander

Zeer donker en compact brood met verschillende granen, zaden en kruiden. Rijk aan vezels, uitstekende bron van proteïnen. +- 40% minder koolhydraten in vergelijking met een gewoon wit brood.

  • Karakter 100% 100%
  • Dichteid 100% 100%
  • Graankorrel 100% 100%

Broden met zaden & pitten

Ontdek onze broden met zaden & pitten met stevig wit, bruin en meergranenkruim.
Elk brood wordt uiteraard gemaakt met ‘huisgemaakte’ bloem.

Wit brood

Brood met vochtig en nauw aansluitend kruim in bijenrasterstructuur.

  • Karakter 60% 60%
  • Dichteid 70% 70%
  • Graankorrel 0% 0%

Bruin brood

Brood met vochtig en aansluitend kruim in bijenrasterstructuur. Het bruin brood wordt gemaakt met witte en bruine bloem.

  • Karakter 60% 60%
  • Dichteid 70% 70%
  • Graankorrel 25% 25%

Meergranenbrood

Brood met vochtig en aansluitend kruim in bijenrasterstructuur. Met witte en meergranenbloem.

  • Karakter 60% 60%
  • Dichteid 70% 70%
  • Graankorrel 60% 60%

Molensteenbroden ‘Meule’

Dit brood wordt uitsluitend gemaakt met op de steen gemalen bloem, waardoor het een sterke en hoog kwalitatieve identiteit krijgt.

Tour de Meule

Zeer uitgesproken brood, uitsluitend gemaakt met op de steen gemalen bloem. Karaktervol brood boordevol vitaminen en mineralen. Aansluitend en licht vochtig kruim.

  • Karakter 90% 90%
  • Dichteid 85% 85%
  • Graankorrel 0% 0%

Paume

Dit brood wordt uitsluitend gemaakt met op de steen gemalen bloem op basis van zuurdesem, waardoor het een sterke en hoog kwalitatieve identiteit krijgt. Aansluitend en licht vochtig kruim met een zuurdere smaak dan de Tour de meule.

  • Karakter 95% 95%
  • Dichteid 85% 85%
  • Graankorrel 0% 0%

Halfbruin Tour de Meule

Gemaakt met op de steen gemalen witte en volkoren bloem. Aansluitend en licht vochtig kruim met een uitgesproken smaak.

  • Karakter 90% 90%
  • Dichteid 80% 80%
  • Graankorrel 25% 25%

Volkoren Tour de Meule

Zeer uitgesproken brood, uitsluitend gemaakt met op de steen gemalen volkoren bloem. Karaktervol brood boordevol vitaminen en mineralen. Aansluitend en licht vochtig kruim.

  • Karakter 95% 95%
  • Dichteid 80% 80%
  • Graankorrel 40% 40%

Brioches

Suikerbrood, krentenbrood en brood met stukjes chocolade. Laat u verleiden door onze zoete creaties met echte rose luxembourgeois boter!

Suikerbrood

Dit licht gesuikerde brood is een lekkernij voor groot en klein!

Krentenbrood

Bij het ontbijt of het vieruurtje, dit lekkere en smeuïge krentenbrood smaakt altijd.

Met stukjes chocolade

Zoete lekkernij met chocolade die u zeker moet proberen!

Zin om ons glutenvrije gamma uit te testen?

Wij leveren in heel België.

Het brood wordt vandaag gebakken en morgenochtend geleverd!

Pin It on Pinterest

Share This