Contact
Meer informatie
Pain Di Djou is een ambachtelijke bakkerij met eigen huisgemaakt brood dat ter plaatse wordt gebakken.
Daarnaast bieden wij ook een waaier aan glutenvrije producten aan die voldoen aan de meest veeleisende normen wat betreft restsporen.
Adres : Saint Géry Straat 7 – 7070 Thieu
Telefoon : +32 (0) 64 22 16 26
Openingsuuren:
- dinsdag-zaterdag vanaf 6.00 tot 18.00 – gesloten tussen 12:30 en 13.30
- zondag vanaf 6.00 tot 14.00
Contacteer ons!
Pain Di Djou
CCB
Avenue de Vilvoorde, 304 – 1130 Bruxelles
- Tel : +32 22 42 17 45
- Fax : +32 22 45 88 41
- TVA : BE 0428.821.954
- info@ccb-bruxelles.be
Nog een laatste woordje uitleg…
Op vijftigjarige leeftijd heb ik beslist me te vestigen als ambachtelijk bakker om de smaak van natuurlijk, huisgemaakt brood zonder additieven opnieuw te valoriseren.
Eigenlijk ben ik boekhouder van opleiding, maar ik ben wel de zoon, kleinzoon en achterkleinzoon van een bakker! Ik heb de klik laat gemaakt, maar vandaag ga ik samen met mijn vrouw Sylvie de uitdaging aan om kwalitatief brood te bakken zoals ik het gekend heb in de familiebakkerij uit mijn jeugd.
…voor onderweg.
Wij staan garant voor kwaliteitsbrood tegen normale prijzen. Dat is vandaag de dag nog altijd mogelijk, en daar ben ik het bewijs van.
Vandaag gebruiken wij in ons werkhuis in Thieu 18 zorgvuldig geselecteerde soorten bloem.
Goede bloem is geen poeder. Het is een levend product, net zoals brood. Chemische producten horen hier niet thuis.
Stéphane