Online winkel

 

 

Ons glutenvrije brood wordt gemaakt met rijst- en maïsmeel en bevat geen sporen van tarwe.

Wij zijn trots op deze producten die dezelfde smaak en textuur hebben als een klassiek brood.
Onze permanente controles* staan borg voor een onberispelijke kwaliteit. Ons materiaal voor klassiek en glutenvrij brood komt nooit met elkaar in contact.
Het glutenvrije assortiment wordt bereid met aparte machines en wordt ook apart verpakt.

*De CARAH-analyses garanderen een strikte naleving van de Europese wetgeving EG 41/2009 inzake glutenvrije producten.

Alles is super lekker: brood, gebak, smeerpasta’s, jam…
Bij ons wacht u bovendien altijd een hartelijk onthaal. Ik ben er verzot op!
Sabrina S.

Mijn wekelijkse verwennerij!
Mijn zoon is dol op de Jezusjes van suiker.
Anne W.

 Uitstekende bakkerij en hartelijk onthaal.
De patisserie is fenomenaal.
Christophe F.

Overheerlijk brood, onthaal met de glimlach.
En het warme suikerbrood… een ware lekkernij!
Lionel D.

Bekijk ons volledige aanbod in de winkel

Wij hebben een uitgebreid aanbod brood: suikerbrood, krentenbrood, brood met stukjes chocolade, wit brood, bruin brood, donkerbruin brood en ‘cramé’ (met bruin geblakerde korst).
Pain di Djou bakt ook verschillende soorten stokbrood met verschillende texturen en deeg. Alles wordt met onze eigen bloem bereid en met echte rose luxembourgeois boter.

 

Pin It on Pinterest

Share This