Wij passen opnieuw de oude manier van werken toe. Onze naam, die kunt u interpreteren zoals u wil: God (cf. dieu), Dag (cf. jour)… Aan u de keuze!
Wij houden echter één ding voor ogen: elke dag vers en natuurlijk brood bakken!
Pain Di Djou is een ambachtelijke bakkerij met eigen huisgemaakt brood dat ter plaatse wordt gebakken.
Daarnaast bieden wij ook een waaier aan glutenvrije producten aan die voldoen aan de meest veeleisende normen wat betreft restsporen.
Adres : Saint Géry Straat 7 – 7070 Thieu
Telefoon : +32 (0) 64 22 16 26
Openingsuuren:
- dinsdag-zaterdag vanaf 6.00 tot 18.00 – gesloten tussen 12:30 en 13.30
- zondag vanaf 6.00 tot 14.00
Volg Le Pain di Djou !
Bezoek ons...
... in de bakerij : Saint Géry Straat n°7 in ThieuLe Pain Di Djou
Fabricatie en afbakken ter plaatse
Voor een zoon, kleinzoon en achterkleinzoon van een bakker is traditie heel belangrijk. Al onze producten worden ter plaatse gebakken en vervaardigd vanuit onze jarenlange knowhow.
Een bakker die naar u luistert
Onze bakkerij staat erop persoonlijke contacten te onderhouden met de klant. U vindt ons ook op Facebook. Breng zeker een bezoekje aan onze pagina!
Regelmatige controles
Elke week voeren wij een CARAH-controle uit om ons glutenvrije aanbod te vrijwaren van eventuele sporen. Meer informatie vindt u in ons glutenvrije aanbod.
Online winkel
Vanaf nu kunt u alle producten uit ons glutenvrije aanbod online bestellen op de website, meer informatie over de winkel-pagina van onze website.
werkwijzen, klassiek en glutenvrij
broden, stokbroden en patisserie
jaren bakkerservaring
%