Zeg niet zomaar bakker tegen Pain Di Djou!

Pain Di Djou is een ambachtelijke bakkerij die op twee verschillende manieren brood bakt:
Traditioneel voor eigen huisgemaakt brood, zonder broodverbeteraar –
Glutenvrij, gecertificeerd door analyses van het CARAH –

Lijdt u aan gluten- of lactose-intolerantie of coeliakie? Bij ons vindt u de lekkerste aangepaste producten boordevol smaak, zonder risico!

Ons glutenvrije assortiment kreeg zelfs een award van het ITQ I

Onze producten kregen een Superior Taste Award toegekend, de ‘Michelingids van de voedingsproducten’ volgens Trends-Tendances.

Welkom op de website van Pain Di Djou!

Via e-commerce verkopen wij een aanbod glutenvrije producten dat voldoet aan de meest veeleisende normen wat betreft restsporen.

Bestel uw glutenvrije producten rechtstreeks via de website. U ontvangt ze maximaal 30 uur nadat ze uit de oven komen.

Herontdek de smaak van brood!

Ons glutenvrije brood voor mensen met glutenintolerantie en coeliakie wordt gemaakt met rijst- en maïsmeel en wordt bereid met aparte machines, waardoor de kans op restsporen tot nul wordt herleid, van afbakken tot verpakken.

Dankzij onze dagelijkse inzet en onze regelmatige analyses kunnen wij u een besmettingsniveau garanderen dat volledig voldoet aan de Europese wetgeving EG 41/2009.

Een ambachtelijke bakkerij... die mee is met haar tijd!

Pain Di Djou staat zowel online als in de winkel borg voor vers en ter plaatse gebakken brood op basis van natuurlijke bloem zonder additieven.

Breng ons zeker een bezoekje of laat ons weten wat u van onze producten vindt!

Volg ons op Facebook!

Hier vindt u alle nieuwe producten en speciale promoties op uw bestellingen. Tot gauw !
Wij passen opnieuw de oude manier van werken toe. Onze naam, die kunt u interpreteren zoals u wil: God (cf. dieu), Dag (cf. jour)… Aan u de keuze!
Wij houden echter één ding voor ogen: elke dag vers en natuurlijk brood bakken!

Pain Di Djou is een ambachtelijke bakkerij met eigen huisgemaakt brood dat ter plaatse wordt gebakken.

Daarnaast bieden wij ook een waaier aan glutenvrije producten aan die voldoen aan de meest veeleisende normen wat betreft restsporen.

Adres : Saint Géry Straat 7 – 7070 Thieu

Telefoon : +32 (0) 64 22 16 26

Openingsuuren:

  • dinsdag-zaterdag vanaf 6.00 tot  18.00 – gesloten tussen 12:30 en 13.30
  • zondag vanaf 6.00 tot 14.00
Volg Le Pain di Djou !

Bezoek ons...

... in de bakerij : Saint Géry Straat n°7 in Thieu

Le Pain Di Djou

Fabricatie en afbakken ter plaatse

Voor een zoon, kleinzoon en achterkleinzoon van een bakker is traditie heel belangrijk. Al onze producten worden ter plaatse gebakken en vervaardigd vanuit onze jarenlange knowhow.

Een bakker die naar u luistert

Onze bakkerij staat erop persoonlijke contacten te onderhouden met de klant. U vindt ons ook op Facebook. Breng zeker een bezoekje aan onze pagina!

Regelmatige controles

Elke week voeren wij een CARAH-controle uit om ons glutenvrije aanbod te vrijwaren van eventuele sporen. Meer informatie vindt u in ons glutenvrije aanbod.

Online winkel

Vanaf nu kunt u alle producten uit ons glutenvrije aanbod online bestellen op de website, meer informatie over de winkel-pagina van onze website.

 

werkwijzen, klassiek en glutenvrij

broden, stokbroden en patisserie

jaren bakkerservaring

%

huisgemaakt, van bereiding tot bakken

Bestel uw glutenvrije producten rechtstreeks via onze website !

Pin It on Pinterest

Share This